HOME » Shipping & Returns

SHIPPING & RETURNS

We doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, versturen we het dezelfde dag OF de dag erna met B-post. Met een beetje geluk heb je het dan de volgende dag al in huis! In het weekend en tijdens feestdagen moet je wat extra geduld hebben.

Kosten

De standaard verzendkosten zijn € 5,75 voor België. Als je boven € 75,- bestelt, versturen wij het pakketje gratis naar je op! 
Retouren/Ruilen is altijd op eigen kosten. 

Verzendbevestiging

Zodra wij jouw pakket hebben verzonden, krijg je van ons een verzendbevestiging. Even geduld dan alsjeblieft, jouw bestelling is onderweg!  Geen verzendbevestiging gehad? Check even jouw spam.

Retour 

 • Stuur binnen 7 dagen na ontvangst een mailtje naar stunningangelzx@gmail.com om je retour te melden. 
 • Geef hier duidelijk aan welk kledingstuk + maat je wilt ruilen en/of je een andere maat / ander item of refund wenst. Als je een goedkeuring van ons krijgt mag je pas het pakje retouren. 
 • Stuur het pakje retour naar StunningAngelz , Ursulinenstraat 3 , 2430 Laakdal-Vorst , België
 • Zodra wij het pakje ontvangen hebben en de goederen in goede staat zijn storten wij de refund terug op het rekeningnummer dat de initiële betaling voldaan heeft.
 • Ontvangen wij de retour buiten 14 dagen of wordt de retour niet eerst aan ons gemeld, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (na betaling van €5,75 verzendkosten) 

  BESCHADIGING PAKJES: Wij sturen zonder extra verzending een nieuwe naar jou op. Kleine schade (bijna niet zichtbaar) nemen wij niet aan als beschadiging.  Alle kleding word voor verzending goed nagekeken. We raden ook aan om juwelen uit te doen als je de kleding gaat passen, dit voorkomt scheuren. 

 • Juwelen, accessoires & zwemkledij worden omwille van hygiëne NIET geretourneerd. 
 • Voor een geldige retour dient de kleding ongedragen/ongewassen te zijn. Dit wil concreet zeggen dat de kaartjes/hangtags er nog moeten aanhangen en de kleding mag niet beschadigd zijn.
 • Items met make-up vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen. 
 • Giftcards kunnen nooit geretourneerd worden

SALES/BLACK FRIDAY DEALS 

Deze artikelen nemen wij niet terug en kan je ook niet retourneren per post. Wanneer deze artikelen toch terug gestuurd worden, storten wij geen geld terug.

Voor 12u besteld, vandaag of morgen vertrekt het pakketje.

Gratis verzending boven €75