Verzending binnen 2 werkdagen

HOME » INSTA GOLD

INSTA GOLD

Beheer - Advies - Guidelines

Tips & Tricks guideline book 

Instagram is een van de belangrijkste marketing tools die er zijn en deze mag je zeker niet aan de kant laten liggen. 

Heb je het gevoel dat je veel meer uit jouw Instagram kan halen voor jouw bedrijf maar weet je niet hoe je een foto mooi kan bewerken, welke filter je het beste toepast, welke hashtags je best gebruikt,...? 

Ik wil je daar graag bij helpen. Na jaren actief te zijn op Instagram als influencer en veel samenwerking gedaan te hebben met bedrijven heb ik met al mijn kennis over instagram een Tips & Tricks online boekje geschreven waarbij je leert hoe jij met jouw bedrijfsaccount (of persoonlijk account), snel en gemakkelijk aantrekkelijk wordt op social media.

Ik zelf ben 4 maand geleden gestart als webshop ondernemer en probeer mijn ervaring hier ook zo goed mogelijk in te verwerken. 

Nog nooit iets met Instagram gedaan? Of ben je er wel mee bezig maar weet je eigenlijk niet goed welke richting je op moet?

Dan is dit boekje een geschikte beginnerstool!

Je leert over het proces van het maken en plaatsen van een goede foto, hoe je hashtags gebruikt en hoe je zorgt voor engagement. Ik geef je hierbij handige en unieke beginnerstips en tricks zodat je meteen jouw Instagram een boost kan geven.

  • We gaan samen aan de slag en ik leer je hoe je een prachtige flat lay maakt, leuke giveaways organiseert, aantrekkelijke posts, stories en feed plaatst, hashtags gebruikt, foto's bewerkt, hoe je content in kan plannen,...

Boost je instagram met deze top 10 beginner tips & tricks.

Zowel voor influencers als ondernemingen. 

Ik heb mijn 10 beste tips allemaal samen genomen en in dit boekje gegoten. 

Dit online boekje wordt binnen de 24u verstuurd via mail (Word).

- Pagina's (3) 

- Duid bij einde betaling (insta book aan) zo worden er geen verzendkosten aangerekend. 

Social media beheer 

(Aangeraden voor bedrijven)

Lukt het jou niet om elke dag met social media bezig te zijn, maar zie jij wel de waarde van actief zijn op Instagram & Facebook? 

Don't worry, ik ben ook in te schakelen voor social media beheer. Ik ondersteun je bij het beheren van jouw social media of ik neem het volledig voor je uit handen zodat jij je op andere belangrijke dingen kan focussen.

Je kan me inschakelen voor één dag per week of meerdere dagen. Dit kan voor een langere termijn, maar ook voor een kortere periode of campagne bijvoorbeeld. Ik bedenk, maak en plaats content op Instagram en Facebook, bedenk bijschriften, bewerk foto's én zorg dat je accounts er leuk, aantrekkelijk en professioneel uitzien.

Je kan altijd contact met me opnemen voor meer informatie, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

Prijzen hangen af van wat en hoeveel je graag wil, startende vanaf €50. 

Yes! Ik ben klaar om mijn Instagram een boost te geven! 

Top! Voor het aanmelden en vragen kan je een mailtje sturen naar stunningangelzx@gmail.com met onderwerp "Insta Gold".

Je krijgt dan alle informatie toegestuurd (prijzen,concept, keuzes) en nemen verder contact met je op.